Sophie Cattani

Sophie Cattani

Sophie Cattani
Oyuncu

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu.

2001 yılından bu yana otuzdan fazla filmde rol almıştır.

Filmografi

2015 Le grand jeu
2015 Tout pour être heureux
2015 Pointe noire (Kısa Film)
2014 Un illustre inconnu
2014 L'ex de ma vie
2013 Vandal
2013 Passer l'hiver
2012 Heavy Sentimental (Kısa Film)
2012 Chercher le garçon
2012 Augustine
2011 Tomboy
2011 Polis
2010 13 minutes 44 (Kısa Film)
2009 Une petite zone de turbulences
2009 Quelque chose à te dire
2009 L'échappée belle (Kısa Film)
2009 Annem Hayatta Olduğu İçin Mutluyum
2007 Tel père telle fille (Kısa Film)
2007 L'envie des autres (Kısa Film)
2007 Dora (Kısa Film)
2007 Der Killer
2006 Selon Charlie
2006 La jungle
2006 Jean-Philippe
2005 La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
2003 Rire et châtiment
2002 Nach dem Leben

Televizyon

2016 Emma
2016 Capitaine Marleau
2016 Agatha Christie: Mörderische Spiele
2011 Celle que j'attendais (TV Filmi)
2010 Même si le ciel n'existe pas (Kısa Film)
2009 Serie in Schwarz
2009 Le commissariat (TV Filmi)
2006 P.J.
2004 Les Montana
2001 Mère de toxico (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sophie Cattani Fotoğrafları