Sophie Cookson

Sophie Cookson

Sophie Cookson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.5.1990

Doğum Yeri: West Sussex, İngiltere

İngiliz aktris. Tam adı Sophie Louise Cookson'dur.

2014 yılı yapımı Kingsman: The Secret Service ve 2017'de çekilen Kingsman: The Golden Circle filminde gizli ajan Roxanne 'Roxy' Morton karakterini canlandırmıştır.

Sussex'te doğdu ve büyüdü. Çocukluktan beri şarkı ve müzik tiyatrosunda yer aldı. Japonya'yı gezen bir tiyatro şirketinin parçası olduktan sonra sanat tarihi ve Arapça eğitimi için oyunculuk görevinden ayrılmaya karar verdi. Bununla birlikte kısa bir süre oyunculuk kariyerine devam etmek üzere ayrıldı ve Oxford School of Drama'ya üç yıl devam etti ve 2013'te mezun oldu.

Filmografi

2017 Kingsman: The Golden Circle
2017 The Crucifixion
2017 Emperor
2017 Ashes in the Snow
2016 The Huntsman: Winter's War
2014 Kingsman: The Secret Service

Televizyon

2017 Gypsy
2014 Unknown Heart (TV Filmi)
2013 Moonfleet (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sophie Cookson Fotoğrafları

Sophie Cookson Haberleri

Portreler