Sophie Skelton

Sophie Skelton

Sophie Skelton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.3.1994

Doğum Yeri: Woodford, İngiltere

İngiliz aktris. 

Drama dizisi Outlander'da canlandırdığı Brianna Randall Fraser rolüyle bilinir. İlk uzun metraj filmi ise 2012 yapımı suç dizisi DCI Banks filmidir.

Filmografi

2018 #211
2018 Day of the Dead: Bloodline
2017 Another Mother's Son
2016 Blackbird (Kısa Film)
2014 The War I Knew

Televizyon

2016 Ren
2016 Outlander
2015 Foyle's War
2015 So Awkward
2015 Casualty
2013 The Dumping Ground
2013 Waterloo Road
2013 Doctors
2012 DCI Banks

Görev Aldığı Yapımlar

  • 211, 2018, Oyuncu

Sophie Skelton Fotoğrafları