Spierig Kardeşler

Spierig Kardeşler

Spierig Kardeşler
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.4.1976

Doğum Yeri: Buchholz, Almanya

Almanya doğumlu Avustralyalı film yönetmeni, yapımcı ve senarist.

Michael ve Peter Spierig ikiz kardeşler olarak birlikte Spierig Brothers olarak tanınmışlardır.

Peter ve Michael, 2003 yılında Undead ile ilk yönetmenliklerini yaptı ve Ethan Hawke ve Willem Dafoe'nun rol aldığı ikinci film Daybreakers (2010) ile Avustralya Film Enstitüsü Ödülleri'nde En İyi Görsel Efekt ödülünü kazandı. 

Filmlerini birlikte yazar, yönetir ve birlikte üretirler. Ayrıca tüm eserlerinin düzenlenmesi, ses ve görsel efektlerine yoğun bir şekilde dahil olurlar.

Filmografi

2018 Winchester: The House That Ghosts Built
2017 Jigsaw
2014 Predestination
2009 Daybreakers
2003 Undead
2000 The Big Picture (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Spierig Kardeşler Fotoğrafları

Portreler