Stacy Martin

Stacy Martin

Stacy Martin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1991

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız kökenli İngiliz aktris. 

İlk filmi olan 2013 yapımı Lars Von Trier filmi Nymphomaniac'ın ardından büyük bir ün kazanmıştır.

Filmografi

2018 Amanda
2018 Vox Lux
2017 All the Money in the World
2017 Godard ve Ben
2017 3 Way Junction
2017 Halo of Stars
2017 The Last Photograph
2017 Rosy
2015 Taj Mahal
2015 Tale of Tales
2015 The Childhood of a Leader
2015 The Lady in the Car with Glasses and a Gun
2015 High-Rise
2015 Winter
2015 Subjective Reality (Kısa Film)
2013 Nymphomaniac II
2013 Nymphomaniac I

Görev Aldığı Yapımlar

Stacy Martin Fotoğrafları

Stacy Martin İle İlgili Haberler

Portreler