Stacy Martin

Stacy Martin

Stacy Martin
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 1.01.1991

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktris. 

İtiraf: Bölüm 1 (2013), İtiraf: Bölüm 2 (2013) ve Dünyanın Bütün Parası (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Halo of Stars
2021 Borough Park
2021 Archive
2020 Lisa Redler
2020 Louis Wain
2020 The Evening Hour
2020 The Night House
2019 Joueurs
2019 Salt Wound (Kısa Film)
2017 3 Way Junction
2019 Dernier amour
2018 Amanda
2018 Miu Miu: L'Eau Rosée (Kısa Video)
2018 Vox Lux
2017 Dünyanın Bütün Parası
2017 Godard ve Ben
2017 3 Way Junction
2017 Halo of Stars
2017 The Last Photograph
2017 Rosy
2015 Taj Mahal
2015 Tale of Tales
2015 The Childhood of a Leader
2015 The Lady in the Car with Glasses and a Gun
2015 High-Rise
2015 Winter
2015 Subjective Reality (Kısa Film)
2013 Nymphomaniac II
2013 Nymphomaniac I
2013 Hebronix: Viral (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Stacy Martin Fotoğrafları

Stacy Martin Haberleri