Stacy Title

Stacy Title

Stacy Title
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1970

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yönetmen ve yapımcı.

En bilinen filmleri 1999 yıl yapımı Let the Devil Wear Black, 1995 yapımı Last Supper ve 1993 yapımı Down on the Waterfront'tur.

Aktör Jonathan Penner'le evli ve eşinin de oynadığı birkaç filmi yönetti. Çiftin 2 çocuğu vardır. 2017 korku filmi The Bye Bye Man'i, senaristi eşi Jonathan Penner'dir.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2006 Arranging a Hit

Yönetmen Olarak

2017 The Bye Bye Man
2007 The Greatest Show Ever
2006 Hood of Horror
1999 Let the Devil Wear Black
1995 The Last Supper
1993 Down on the Waterfront

Senarist Olarak

2003 The Lone Ranger
1999 Let the Devil Wear Black
1993 Down on the Waterfront

Yapımcı Olarak

2003 The Lone Ranger
1999 Let the Devil Wear Black
1995 The Last Supper
1993 Down on the Waterfront

Görev Aldığı Yapımlar

Stacy Title Fotoğrafları

Portreler