Stafford Douglas

Stafford Douglas

Stafford Douglas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.07.1991

Doğum Yeri: New Mexico, ABD

ABD'li oyuncu.

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit (2016), Better Call Saul (2015), Daybreak (2019) ve Criminal Minds (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 News of the World
2019 Home Movies (Kısa Film)
2019 Cruces (Kısa Film)
2019 The Kid
2018 Soldado
2018 Ideal Home
2017 Vahşiler
2017 The Bedroom (Kısa Film)
2017 Bu Dünyanın Dışında
2016 Viski Tango Fokstrot
2016 The Herd (Kısa Film)
2016 Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit
2016 Kepler's Dream
2016 Altın
2015 The Condemned 2 (Video)
2015 Yedek Parçalar
2014 Zor Hedef
2014 Understudy (Kısa Film)
2011 Olmak İstediğim Yer

Televizyon

2019 Roswell, New Mexico
2019 Daybreak
2018 Thank You, 5
2018 Criminal Minds
2017 Monsters of God (TV Filmi)
2016 Mars Project (TV Filmi)
2015 Better Call Saul
2015 Manhattan
2014 The Night Shift
2014 Longmire
2014 Gunslingers
2012 In Plain Sight

Görev Aldığı Yapımlar

Stafford Douglas Fotoğrafları

Stafford Douglas Haberleri