Stana Katic

Stana Katic

Stana Katic
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.4.1978

Doğum Yeri: Ontario, Kanada

Kanadalı aktris.

Tam adı Stana Stacey Katic'dir. CBGB (2013), Big Sur (2013), The Spirit (2008), Feast of Love (2007), İkili Oyun (2011) ve Quantum of Solace (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Stana, Sırpça, Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor. Ayrıca İngiliz, İrlanda, Doğu Avrupa, İtalyan, İspanyol, Yunan ve Güney Afrika dillerinde konuşabilmektedir.

Filmografi

2019 Liberté: A Call to Spy
2018 The Possession of Hannah Grace
2017 Lost in Florence
2016 The Rendezvous
2013 Superman Brainiac'a Karşı (Video – Seslendirme)
2013 CBGB
2013 Big Sur
2011 İkili Oyun
2011 For Lovers Only
2010 Truth About Kerry
2008 Hançer
2008 The Spirit
2008 Quantum of Solace
2007 Feast of Love
2005 Pit Fighter
2003 Shut-Eye (Video)
1999 Acid Freaks (Kısa Film)

Televizyon

2017 Absentia
2016 Castle
2016 Sister Cities (TV Filmi)
2012 Fletcher Drive
2012 The Morning After (Mini Dizi)
2008 Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti (TV Filmi)
2008 Would Be Kings (Mini Dizi)
2007 The Unit
2007 Heroes
2007 CSI: Miami
2007 Company Man (TV Filmi)
2006 Brothers & Sisters
2006 24
2006 Faceless (TV Filmi)
2006 Dragon Dynasty (TV Filmi)
2005 The Closer
2005 ER
2004 The Shield
2004 The Handler
2004 JAG
2004 Dragnet
2004 Alias

Video Oyunu

2011 Batman: Arkham City

Görev Aldığı Yapımlar

Stana Katic Fotoğrafları

Stana Katic Haberleri

Portreler