Stany Coppet

Stany Coppet

Stany Coppet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.3.1976

Doğum Yeri: Villeneuve-Saint-Georges, Fransa

Fransız oyuncu ve senarist.

Filmografi

2016 Inside
2015 Ta mère
2014 La Vie Pure
2014 L'aigle rouge
2012 Mortem d'Éric Atlan
2012 ALF
2009 Orpailleur de Marc Barrat
2007 Descent

Televizyon

2017 Guyane
2017 Perdoname Senor
2014 Julie Lescaut
2014 Rosemary’s Baby
2014 El Príncipe
2013 Clem
2012 Toussaint Louverture
2011 Meurtres au paradis
2011 Section de recherches

Görev Aldığı Yapımlar

Stany Coppet Fotoğrafları