Stefan Konarske

Stefan Konarske

Stefan Konarske
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.2.1980

Doğum Yeri: Dortmund, Almanya

Alman film ve tiyatro oyuncusu

Marangoz bir baba ve kuaför bir annenin oğlu olarak Dortmund'da dünyaya geldi. 2002 yılında girdiği Berlin Dramatik Sanatlar Akademisi'ni büyük bir başarıyla 2006 yılında tamamladı.

Filmografi

2017 Der junge Karl Marx
2015 Rien ne va plus (Kısa Film)
2015 Démons (Kısa Film)
2015 Outside the Box
2014 Schuld um Schuld (Kısa Film)
2013 Fünf Freunde 2
2012 Tatort - siehe Hauptartikel Faber, Bönisch, Dalay und Kossik 
2011 Sprich mit!
2011 Tatort - Im Abseits
2010 Tatort – Heimwärts
2009 Ausflug (Kısa Film)
2009 Armee der Stille – La isla bonita
2009 Tatort – Borowski und die Sterne
2009 Same Same But Different
2006 Knallhart
2006 Der Engel heut Nacht (Kısa Film)
2006 fünfsechsmal (Kısa Film)
2005 NVA
2004 Anfänger! (Kısa Film)

Televizyon

2014 Résistance
2014 Letzte Spur Berlin
2014 Alles muss raus – Eine Familie rechnet ab
2012 Ein Fall für zwei
2012 Der Dicke
2011 Flaschendrehen (TV Filmi)
2010 Der Kriminalist
2010 Das Duo – Mordbier
2008 Was Ihr wollt (TV Filmi)
2008 KDD – Kriminaldauerdienst
2008 Werther (TV Filmi)
2008 SOKO Wismar
2007 Die Sterneköchin (TV Filmi)
2007 R. I. S. – Die Sprache der Toten
2007 Das Wunder von Berlin (TV Filmi)
2007 Meine fremde Tochter (TV Filmi)
2006 Vater Undercover – Im Auftrag der Familie (TV Filmi)
2006 Tatort – Das letzte Rennen
2006 Brennendes Herz (TV Filmi)
2005 Wolffs Revier

Görev Aldığı Yapımlar

Stefan Konarske Fotoğrafları

Stefan Konarske İle İlgili Haberler