Stefano Sollima

Stefano Sollima

Stefano Sollima
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.05.1966

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan senarist ve yönetmen.

Soldado (2018), Gomorra: La serie (2014) ve Suburra (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Colt
2020 Without Remorse
2018 Soldado
2018 The Legend of Red Hand (Kısa Film)
2015 Suburra
2012 A.C.A.B. - All Cops Are Bastards
2003 Zippo (Kısa Film)
1993 Sotto le unghie (Kısa Film)
1992 Ipocrites (Kısa Film)
1991 Grazie (Kısa Film)

Televizyon

2019 ZeroZeroZero
2016 Gomorra: La serie
2010 Romanzo criminale - La serie
2010 Crimini
2007 La squadra
2005 Ho sposato un calciatore (Mini Dizi)
1996 Un posto al sole

Senaryo

2021 Colt
2003 Zippo (Kısa Film)
1993 Sotto le unghie (Kısa Film)
1992 Ipocrites (Kısa Film)
1991 Grazie (Kısa Film)

Televizyon

2009 Mal'aria (TV Filmi)
2019 ZeroZeroZero

Görev Aldığı Yapımlar

Stefano Sollima Fotoğrafları