Steffan Rhodri

Steffan Rhodri

Steffan Rhodri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.03.1967

Doğum Yeri: Swansea, Galler

Galli oyuncu.

Submarine (2010), Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 (2010) ve Wonder Woman (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Cracked (Kısa Film)
2021 Nefesini Tut 2
2020 Dream Horse
2019 The Silent Streets of Barry Island (Video Oyunu - Seslendirme)
2018 Retail (Kısa Film)
2018 Last Summer
2017 Wonder Woman
2017 Brexit Kısa Films: The Pines (Kısa Film)
2015 Under Milk Wood
2015 Nipplejesus (Kısa Film)
2011 Özgürlük Yemini
2011 Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 The Big I Am
2010 Submarine
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
2008 Cymru Fach
2007 Olas de verano (Kısa Film)
2005 Say It with Flowers (Kısa Film)
2002 Ali G
1999 Solomon and Gaenor
1997 İkiz Kasaba

Televizyon

2021 Yr Amgueddfa
2020 We Hunt Together
2020 The Last Kingdom
2019 Wild Bill
2019 Temple (Mini Dizi)
2019 Manhunt
2019 Keeping Faith
2018 A Very English Scandal (Mini Dizi)
2017 Woyzeck (TV Filmi)
2017 Three Girls (Mini Dizi)
2017 Sous Influence (Mini Dizi)
2016 The Hollow Crown (Mini Dizi)
2016 Aberfan: The Fight for Justice (Belgesel Film)
2015 Mewn Twll
2015 Cucumber (Mini Dizi)
2014 Under Milk Wood (TV Filmi)
2014 Made in Wales (Mini Dizi)
2014 Cara Fi
2014 A Touch of Cloth
2013 Stella
2013 Hinterland
2013 Father Brown
2010 Pen Talar
2010 Doctors
2010 Gavin & Stacey
2008 Belonging
2007 Heartbeat
2007 Giles Wemmbley Hogg Goes Off.... to Glastonbury (TV Filmi)
2005 La fureur dans le sang
2005 Con Passionate
2001 The Bench
2001 Tales from Pleasure Beach (Mini Dizi)
1997 A Mind to Kill

Görev Aldığı Yapımlar

Steffan Rhodri Fotoğrafları