Stephan Rick

Stephan Rick

Stephan Rick
Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.10.1974

Doğum Yeri: Rosenheim, Almanya

Alman senarist ve yönetmen.

Unter Nachbarn (2011), Die dunkle Seite des Mondes (2015) ve Allein gegen die Zeit (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 The Super
2015 Die dunkle Seite des Mondes
2011 Unter Nachbarn
2005 Richtung Leben (Kısa Film)
2001 Ob sie wollen oder nicht
2000 Fremdes Land (Kısa Film)

Televizyon

2019 Polizeiruf 110
2019 Tatort
2015 Die Kanzlei
2014 Der Kriminalist
2012 Die Pfefferkörner
2010 Allein gegen die Zeit
2009 Krimi.de

Senaryo

2015 Die dunkle Seite des Mondes
2011 Unter Nachbarn
2001 Ob sie wollen oder nicht
2000 Fremdes Land (Kısa Film)

Televizyon

2019 Polizeiruf 110
2010 Allein gegen die Zeit
2007 Galileo Mystery

Görev Aldığı Yapımlar

  • Tamirci, The Super, 2018, Yönetmen

Stephan Rick Fotoğrafları