Stephanie Cayo

Stephanie Cayo

Stephanie Cayo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.4.1988

Doğum Yeri: Lima, Peru

Perulu oyuncu.

Tam adı Stephanie Cristina Cayo Sanguineti'dir. Club de Cuervos (2015-2019), Yucatán (2018), El Comandante (2017) ve La Hipocondríaca (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Amalgama
2020 Force of Nature
2020 Bad Impulse
2019 Como Caído Del Cielo
2018 Yucatán
2005 Piratas en el Callao (Seslendirme)

Televizyon

2017 El Comandante
2016 La Hermandad
2019 Club de Cuervos
2013 La Hipocondríaca
2011 El Secretario
2010 Doña Bella
2008 Tiempo final
2007 La marca del deseo
2006 Rebelde
2005 Polvorita (TV Filmi)
2007 Besos robados
1999 María Emilia: Querida
1998 Travesuras del corazón

Görev Aldığı Yapımlar

Stephanie Cayo Fotoğrafları

Stephanie Cayo Haberleri

Portreler