Stephanie Paul

Stephanie Paul

Stephanie Paul
Oyuncu

Doğum Yeri: Fairlie, Yeni Zelanda

Yeni Zelandalı aktris, komedyen, yapımcı ve yönetmen.

Mackenzie College'den mezun olmuştur. 2012 yılı yapımı olan ve ABD Başkanı Sarah Palin rolünü canlandırdığı Iron Sky, 2005 yapımı Crazylove ve 2018 yapımı Iron Sky: The Coming Race filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Iron Sky: The Coming Race
2013 Rapture-Palooza (Seslendirme)
2012 Iron Sky
2009 Separation City
2008 The Frequency of Claire
2007 Staar: She'd Rather Be a Mistress
2006 Friendly Fire (Video Filmi)
2005 Crazylove
2002 Film School Confidential
1999 Nightmare Man

Video Oyunu

Yönetmen

2014 Raven's Cry

Yapımcı

2012 Iron Sky: Invasion

Seslendirme

2012 Iron Sky: Invasion

Görev Aldığı Yapımlar

Stephanie Paul Fotoğrafları

Portreler