Stephanie Pearson

Stephanie Pearson

Stephanie Pearson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.12.1988

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris.

İlk kez on yaşındayken bir reklam çekiminde kamera karşısına geçti. Oyunculuğu beğenilince çok sayıda televizyon ve sinema filmlerinde rol aldı. Loyola Marymount Üniversitesi'nde tiyatro sanatları alanında eğitim aldı. İlk rolünü ise 17 yaşındayken 2005 yılı yapımı Kiss Kiss Bang filminde oynamıştır. 

Filmografi

2018 Recovery
2018 Momentum
2018 Methadone (Kısa Film)
2018 Bad Tutor
2017 The Binding (Kısa Film)
2017 Kearny St (Kısa Film)
2017 Hospice (Kısa Film)
2017 Freyja (Kısa Film)
2017 Dehşet Yolu
2016 Wolf Mother
2013 Tuolumne (Kısa Film)
2013 Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2009 Meanwhile, at the Plaza... (Kısa Film)
2007 Kutu Sörfü
2005 Kiss Kiss Bang Bang

Televizyon

2017 Ultimate Ultimate
2016 Oasis (Mini Dizi)
2016 Murder in the First
2015 Ray Donovan
2014 Rizzoli & Isles
2010 Til Death
2010 Medium
2009 Yalan Rüzgarı
2008 The Riches
2006 Von's Room

Görev Aldığı Yapımlar

Stephanie Pearson Fotoğrafları

Stephanie Pearson Haberleri

Portreler