Stephanie Sigman

Stephanie Sigman

Stephanie Sigman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1987

Doğum Yeri: Obregon, Meksika

Meksika asıllı ABD'li oyuncu. 

2011 yılı yapımı suç drama filmi Miss Bala filmi ile tanınmıştır. Bufilmin ardından Pioneer (2013), Spectre (2015) ve Going Under (2016) filmlerinde de başarıyla yer aldı. Sigman, suç-gerilim konulu Netflix dizisi Narcos'un ilk ve ikinci sezonlarında Valeria Vélez karakterini canlandırdı.

Filmografi

2017 Shimmer Lake
2017 Once Upon a Time in Venice
2017 Annabelle: Creation
2016 War on Everyone
2015 Spectre
2014 Alicia en el país de María
2013 El cielo es azul
2013 Pioneer
2012 Morelos
2012 Flight of the Butterflies
2011 Miss Bala
2010 Rio de Oro
2006 Con lujo de detalle (Kısa Film)

Televizyon

2017 S.W.A.T.
2016 American Crime
2016 Presence
2015 Narcos
2013 The Arrangement
2013 The Bridge

Görev Aldığı Yapımlar

Stephanie Sigman Fotoğrafları

Stephanie Sigman Haberleri

Portreler