Stephen Bogaert

Stephen Bogaert

Stephen Bogaert
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör.

İlk olarak 1994 yapımı TekWar: TekLab filmindeki dublörlükle TV'de yer almıştır. 2000 yapımı Amerikan Sapığı, 2016 yapımı X-Men: Apocalypse ve 2017 yapımı It filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 O
2016 A Family Man
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Gridlocked
2015 Antisocial 2
2014 Saturday Night Special (Kısa Film)
2014 The Valley Below
2012 Follow (Kısa Film)
2012 How To Keep Your Day Job (Kısa Film - Seslendirme)
2012 The Offering (Kısa Film)
2012 Bloodwork
2012 Seven Years (Kısa Film)
2010 Above the Knee (Kısa Film)
2009 He Likes Guys
2008 Loving Loretta (Kısa Film)
2007 Finn's Girl
2007 Babysitting Andy (Kısa Film)
2005 Escape (Kısa Film)
2002 You Stupid Man
2000 Amerikan Sapığı

Televizyon

2017 The Girlfriend Experience
2017 Private Eyes
2016 Deadly Inferno (TV Filmi)
2015 Between Seslendirme
2015 Swept Under (TV Filmi)
2015 The Secret Life of Marilyn Monroe (Mini Dizi)
2012 Haven
2012 The Firm
2011 Poe (TV Filmi)
2011 Flashpoint
2011 Air Disasters Anlatıcı
2011 King
2011 XIII: The Series
2010 Nikita
2009 The Border
2009 The Good Times Are Killing Me (TV Filmi)
2009 The Listener
2008 Murdoch Mysteries
2008 True Crime Scene
2008 Burn Up (Mini Dizi)
2007 Friends and Heroes (Seslendirme)
2007 The Company (Mini Dizi)
2006 This Is Wonderland
2005 Our Fathers (TV Filmi)
2005 72 Hours: True Crime (Belgesel Dizi)
2003 Uçak Kazasi Raporu (Belgesel Dizi)
2003 Sue Thomas: F.B.Eye
2003 Playmakers
2003 Starhunter
2003 Mutant X
2003 Adventure Inc.
2002 Body & Soul
2002 The 5th Quadrant
2000 The Secret Adventures of Jules Verne
2000 Daydream Believers: The Monkees' Story (TV Filmi)
1999 Mythic Warriors: Guardians of the Legend Seslendirme
1999 Relic Hunter
1999 The Time Shifters (TV Filmi)
1999 I Was a Sixth Grade Alien
1999 Total Recall 2070
1999 The City
1998 Earth: Final Conflict
1998 Highlander: The Raven
1996 Escape Clause (TV Filmi)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV Filmi)
1995 Liberty Street
1995 No Price Too High

Video Oyunları

2012 Far Cry 3 (Seslendirme)

Dublör Olarak

1998 Highlander: The Raven (TV Dizisi)
1994 TekWar: TekLab (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Stephen Bogaert Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler