Stephen Campbell Moore

Stephen Campbell Moore

Stephen Campbell Moore
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1979

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu. Asıl adı Stephen Thorpe'tur.

Banka İşi (2008), Cadılar Zamanı (2011) ve Tarih Öğrencileri (2006) filmleriyle tanınmıştır. Aralık 2014'ten beri Claire Foy ile evli ve bir çocuğu var.

Filmografi

2017 Goodbye Christopher Robin
2017 How to Talk to Girls at Parties
2015 The Briny (Kısa Film)
2015 Strange Weather (Kısa Film)
2015 Çok Pişmiş
2015 The Ones Below
2015 The Lady in the Van
2015 Aski Yakala
2015 Moonwalkers
2011 Johnny English'in Dönüşü
2011 Cadılar Zamanı
2010 Der Kuss des Sandmanns
2009 Burlesque Fairytales
2008 Official Selection (Kısa Film)
2008 Histeri
2008 Banka İşi
2006 Normal for Norfolk (Kısa Film)
2006 Tarih Öğrencileri
2006 Amazing Grace
2004 Gizemli Kadın
2003 Bright Young Things

Televizyon

2017 The Last Post
2017 The Child in Time (TV Filmi)
2016 Stag (Mini Dizi)
2015 The Go-Between (TV Filmi)
2014 Our Zoo (Mini Dizi)
2013 The Wrong Mans - Falsche Zeit, falscher Ort
2013 Complicit (TV Filmi)
2013 Words of Everest (Belgesel)
2012 Hunted - Vertraue Niemandem
2012 Titanic (Mini Dizi)
2011 Just Henry (TV Filmi)
2010 Pulse (TV Filmi)
2010 Ben Hur (Mini Dizi)
2009 A Short Stay in Switzerland (TV Filmi)
2009 Der Seewolf (Mini Dizi)
2008 Ashes to Ashes - Zurück in die 80er
2008 Von Lark Rise nach Candleford
2007 Rough Crossings (TV Filmi)
2006 Hustle - Unehrlich währt am längsten
2005 Wallis & Edward (TV Filmi)
2004 He Knew He Was Right (Mini Dizi)
2003 Byron (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2015 Final Fantasy XIV: Heavensward
2014 Dragon Age: Inquisition
2013 Assassin's Creed IV: Black Flag

Görev Aldığı Yapımlar

Stephen Campbell Moore Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler