Stephen Daldry

Stephen Daldry

Stephen Daldry
Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.5.1960

Doğum Yeri: Dorset, İngiltere

İngiliz yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Stephen David Daldry'dir. Saatler (2002), Okuyucu (2008) ve Umut Kırıntıları (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Wicked
2014 Umut Kırıntıları
2014 Billy Elliot the Musical Live
2013 National Theatre Live: The Audience
2011 Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2008 Okuyucu
2006 Fussballfieber
2005 Elton John: Electricity (Kısa Video)
2002 Saatler
2000 Billy Elliot
1998 Eight (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Crown

Yapımcı

2021 The Swimmers
2015 Streetkids United II: The Girls From Rio (Belgesel)
2014 What They Left Behind (Belgesel)
2012 London 2012 Paralympic Closing Ceremony: Festival of Flame
2012 London 2012 Paralympic Opening Ceremony: Enlightenment
2012 London 2012 Olympic Closing Ceremony: A Symphony of British Music
2012 London 2012 Olympic Opening Ceremony: Isles of Wonder
2012 Spirit of the Olympics (Kısa Belgesel)
2007 Wednesday (Kısa Film)
2006 Unlocked (Kısa Film)
2006 Son of Man
2005 Guy X
2004 Mickybo and Me

Televizyon

2019 The Crown
2001 Omnibus

Görev Aldığı Yapımlar

Stephen Daldry Fotoğrafları

Stephen Daldry Haberleri

Portreler


Vizyondakiler