Stephen Moyer

Stephen Moyer

Stephen Moyer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.10.1969

Doğum Yeri: Brentwood, Essex, İngiltere

İngiliz aktör; özellikle HBO tarafından yayımlanan True Blood isimli televizyon dizisiyle tanınmıştır.
Brentwood, Essex doğumlu olan Moyer çeşitli İngiliz ve Amerikan televizyon yapımlarında rol aldıktan sonra 2008 sonbahar sezonunda HBO tarafından yayımlanmaya başlanan True Blood dizisinde başrolü oynamaya başlamıştır. Moyer'in 2000 doğumlu Billy isminde bir erkek çocuğu, 2002 doğumlu Lilac isminde bir de kız çocuğu vardır. True Blood adlı dizide rol arkadaşı Anna Paquin ile birlikteler.
5 Ağustos 2009 tarihinde Moyer, True Blood adlı dizide rol arkadaşı Anna Paquin ile nişanlandığını doğruladı. Çift, dizinin pilot bölümünün çekildiği 2007 yılından beri çıkmaktaydı.21 Ağustos 2010 tarihinde, Moyer ve Paquin evlendi. Çift, Venice, Los Angeles'da ikamet etmektedir.

Filmografi:
True Blood (2008) (TV)
Empathy (2007) (TV)
The Starter Wife (2007) (US TV)
88 Minutes (2007)
Lilies (2007) (TV)
Portovero (2006)
Ravenswood (2006)
Land of the Blind (2006)
Waking the Dead (2005) (TV)
Undiscovered (2005)
The Final Quest (2004) (TV)
NY-LON (2004) (TV)
Deadlines (2004)
Entrusted (2003) (TV)
Perfect (2003)
Menace (2002) (TV)
Uprising (2001) (US TV)
Men Only (2001) (TV)
Princess of Thieves (2001) (TV)
Trinity (2001)
Peak Practice (2000) (TV)
Quills (2000)
Sunburn (2000) (TV)
The Secret (2000) (TV)
Cold Feet (1999) (TV)
Life Support (1999) (TV)
Midsomer Murders (1999) (TV)
Highlander: The Raven (1999) (TV)
Ultraviolet (1998) (TV)
Comic Act (1998)
The Grand (1997) (TV)
Prince Valiant (1997)
A Touch of Frost (1997) (TV)
Cadfael (1996) (TV)
Lord of Misrule (1996) (TV)
Conjugal Rites (1993) (TV)

Görev Aldığı Yapımlar

Stephen Moyer Fotoğrafları

Stephen Moyer İle İlgili Haberler

Portreler