Sterling Jerins

Sterling Jerins

Sterling Jerins
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.6.2004

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Dünya Savaşı Z (2013), Korku Seansı (2013) ve Paterson (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Conjuring: The Devil Made Me Do It
2018 Boarding School
2017 Daisy Winters
2016 Paterson
2016 Korku Seansı 2
2015 Kaçış Yok
2015 Karanlık Yerler
2015 Before the Bomb (Kısa Film)
2014 5 Kat Yukarı
2014 And So It Goes
2014 Lullaby
2013 Butterflies of Bill Baker
2013 Korku Seansı
2013 Dünya Savaşı Z

Televizyon

2020 Almost Family
2019 Divorce
2018 Bull
2013 Deception
2011 Royal Pains

Görev Aldığı Yapımlar

Sterling Jerins Fotoğrafları

Sterling Jerins Haberleri

Portreler