Sterling K. Brown

Sterling K. Brown

Sterling K. Brown
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.4.1976

Doğum Yeri: St. Louis, ABD

ABD'li aktör.

Halen eleştirmenlerin övgüsünü kazanan NBC draması 'This Is Us' dizisinde Randall Pearson karakterini canlandırıyor. Aynı zamanda bu rol, Brown'a ikinci Emmy ödülünü, 2017'de bir Drama Serisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında ilk Altın Küre ödülünü kazandırdı.

Filmografi

2018 Black Panther
2018 The Predator
2017 Marshall
2016 Whiskey Tango Foxtrot
2016 Spaceman
2015 Mojave
2013 The Suspect
2011 Our Idiot Brother
2008 Righteous Kill
2005 Trust the Man
2005 Stay
2002 Brown Sugar

Televizyon

2018 Saturday Night Live
2017 Insecure
2017 Running Wild with Bear Grylls
2016 The People v. O. J. Simpson:American Crime Story
2016 This Is Us
2015 Castle
2015 Criminal Minds
2014 The Mentalist
2014 Masters of Sex
2013 NCIS
2012 Nikita
2012 Person of Interest
2011 Detroit 1-8-7
2011 The Good Wife
2011 Harry's Law
2010 Medium
2008 Eli Stone
2007 Army Wives
2007 Shark
2007 Standoff
2006 Supernatural
2006 Alias
2006 Smith
2006 Without a Trace
2005 Boston Legal
2005 Starved
2004 ER
2004 NYPD Blue
2004 JAG
2003 Hack
2003 Tarzan
2002 Third Watch

Görev Aldığı Yapımlar

Sterling K. Brown Fotoğrafları

Sterling K. Brown İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler