Steve Carell

Steve Carell

Steve Carell
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 16.8.1962

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li komedyen, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Steven John Carell'dir. The Office dizisindeki Michael Scott karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre ödülü kazanmıştır. Ayrıca Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.  The Office (2005-2013), 40 Yıllık Bekâr (2005), Küçük Gün Işığım (2006) ve Foxcatcher Takımı (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Minions 2: Il était une fois Gru (Seslendirme)
2020 Irrésistible
2018 Vice
2018 Güzel Oğlum
2018 Marwen'a Hoş Geldiniz
2018 Backseat
2017 Çılgın Hırsız 3 (Seslendirme)
2017 Ezeli Rekabet
2017 Too Funny to Fail (Belgesel)
2017 Sıkı Dostlar
2016 Café Society
2015 Minyonlar (Seslendirme)
2015 Aşka Özgürlük
2015 Büyük Açık
2014 9 Kisses (Kısa Film)
2014 Foxcatcher Takımı
2014 Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2013 The Way, Way Back
2013 The Incredible Burt Wonderstone
2013 Despicable Me 2 (Kısa Film)
2013 Anchorman 2: The Legend Continues
2013 Puppy (Kısa Film)
2013 Panic in the Mailroom (Kısa Film – Seslendirme)
2013 Training Wheels (Kısa Video – Seslendirme)
2012 Despicable Me: Minion Mayhem (Kısa Video - Seslendirme)
2012 Seeking a Friend for the End of the World
2012 Hope Springs
2011 Crazy, Stupid, Love
2010 Despicable Me: The Game (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Date Night
2010 Dinner for Schmucks
2008 Horton Hears a Who! (Seslendirme)
2008 Get Smart
2007 Evan Almighty
2007 Knocked Up
2007 Dan in Real Life
2007 Stories USA
2006 Little Miss Sunshine
2006 American Storage (Kısa Film)
2006 Over the Hedge (Seslendirme)
2005 Melinda and Melinda
2005 Bewitched
2005 40 Yıllık Bekar
2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
2004 Sleepover
2003 Street of Pain (Kısa Film)
2003 Bruce Almighty
2002 Outlaw Golf (Video Oyunu - Seslendirme)
1998 Tomorrow Night
1998 Homegrown
1991 Curly Sue

Televizyon

2020 Space Force
2020 Some Good News
2019 The Morning Show
2016 Angie Tribeca
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
2013 Web Therapy
2013 The Office
2012 The Simpsons (Seslendirme)
2011 Life's Too Short
2007 The Naked Trucker and T-Bones Show
2005 Saturday Night Live
2004 Fillmore! (Seslendirme)
2004 Come to Papa
2002 Watching Ellie
2000 Strangers with Candy
1999 The Daily Show
1998 Just Shoot Me!
1997 Over the Top
1996 The Dana Carvey Show
1996 Saturday Night Live (Seslendirme)

Yönetmen

2016 Angie Tribeca
2011 The Office

Yapımcı

2021 Get Smart 2
2013 Muhteşem Burt Wonderstone
2011 Çılgın Aptal Aşk
2008 Akıllı Ol
2005 40 Yıllık Bekâr

Televizyon

2020 Space Force
2019 Threat Level Midnight: The Movie
2018 Angie Tribeca
2015 Inside Comedy
2014 Riot
2011 The Office
2010 The Rockford Files (TV Filmi)

Senaryo

2021 Get Smart 2
2005 40 Yıllık Bekâr

Televizyon

2020 Space Force
2018 Angie Tribeca
2007 The Office
1996 The Dana Carvey Shox
1994 The Second City's 149 1/2 Edition (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Steve Carell Fotoğrafları

Steve Carell Haberleri