Steve Carell

Steve Carell

Steve Carell
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 16.8.1962

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li komedyen, oyuncu, yapımcı, yönetmen ve yazar.

Tam adı Steven John Carell'dir. The Office dizisindeki Michael Scott karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre ödülü kazanmıştır. Ayrıca Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.

1995'den bu yana Nancy Walls ile evlidir ve iki çocukları vardır.

Filmografi

2018 Beautiful Boy
2018 The Women of Marwen
2018 Backseat
2017 Despicable Me 3 (Seslendirme)
2017 Battle of the Sexes
2017 Too Funny to Fail (Belgesel)
2017 Last Flag Flying
2016 Café Society
2015 Minions (Seslendirme)
2015 Freeheld
2015 The Big Short
2014 Foxcatcher
2014 Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
2013 The Way, Way Back
2013 The Incredible Burt Wonderstone (Ayrıca Yapımcı)
2013 Despicable Me 2 (Seslendirme)
2013 Anchorman 2: The Legend Continues
2013 Puppy (Kısa Film - Seslendirme)
2013 Panic in the Mailroom (Kısa Film – Seslendirme)
2013 Training Wheels (Kısa Film – Seslendirme)
2012 Despicable Me: Minion Mayhem (Seslendirme)
2012 Seeking a Friend for the End of the World
2012 Hope Springs
2011 Crazy, Stupid, Love (Ayrıca Yapımcı)
2010 Date Night
2010 Despicable Me (Seslendirme)
2010 Dinner for Schmucks
2008 Horton Hears a Who! (Seslendirme)
2008 Get Smart (Ayrıca Yapımcı)
2007 Evan Almighty
2007 Knocked Up
2007 Dan in Real Life
2007 Stories USA
2006 Little Miss Sunshine
2006 American Storage (Kısa Film)
2006 Over the Hedge (Seslendirme)
2005 Melinda and Melinda
2005 Bewitched
2005 The 40-Year-Old Virgin (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
2004 Sleepover
2003 Street of Pain (Kısa Film)
2003 Bruce Almighty
1998 Tomorrow Night
1998 Homegrown
1991 Curly Sue

Televizyon

2016 Angie Tribeca (Ayrıca Senarist, Yapımcı ve Yönetmen)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
2013 Web Therapy
2012 The Simpsons (Seslendirme)
2011 Life's Too Short
2007 The Naked Trucker and T-Bones Show
2005 The Office
2005 Saturday Night Live
2004 Fillmore! (Seslendirme)
2004 Come to Papa
2002 Watching Ellie
2000 Strangers with Candy
1999 The Daily Show
1998 Just Shoot Me!
1997 Over the Top
1996 The Dana Carvey Show (Ayrıca Senarist)
1996 Saturday Night Live (Seslendirme)

Video Oyunları (Seslendirme)

2010 Despicable Me: The Game
2002 Outlaw Golf

Görev Aldığı Yapımlar

Steve Carell Fotoğrafları

Steve Carell İle İlgili Haberler