Steve Tientcheu

Steve Tientcheu

Steve Tientcheu
Oyuncu

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu.

Jungle Jihad (2012), Transferts (2017) ve Sefiller (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Qu'un sang impur...
2019 Sefiller
2019 La reine de l'évasion (Kısa Film)
2019 Black Snake: La légende du serpent noir
2018 Une intime conviction
2018 Roulez jeunesse
2017 Le prix du succès
2017 Garde la pêche (Kısa Film)
2016 Kesişen Hayatlar
2015 Voyoucratie
2015 Toute première fois
2015 Soygun
2015 Nos femmes
2015 Ne Yerde Ne Gökte
2015 La fille du patron
2014 Vos violences (Kısa Film)
2014 Molii (Kısa Film)
2014 Les combattants
2014 Journée d'appel (Kısa Film)
2014 Çekingen
2013 Ogres niais (Kısa Film)
2013 La virée à Paname (Kısa Film)
2012 Rengaine
2012 Jungle Jihad
2012 Dalila (Kısa Film)

Televizyon

2019 Les sauvages (Mini Dizi)
2017 Transferts
2017 Robin (TV Filmi)
2017 Strange Cookie (Mini Dizi)
2013 Casting(s)
2011 Braquo

Görev Aldığı Yapımlar

Steve Tientcheu Fotoğrafları

Steve Tientcheu Haberleri

Portreler