Steven Caple Jr.

Steven Caple Jr.

Steven Caple Jr.
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.2.1988

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Baldwin Wallace University ve University of Southern California mezunudur. The Land (2016), A Different Tree (2014)  ve Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Creed II - Efsane Yükseliyor
2016 The Land
2014 Engage the Vision (Kısa Film)
2014 The Land of Misfits (Kısa Film)
2014 A Different Tree (Kısa Film)
2013 Directing Sample (Kısa Film)
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 Process of Elimination (Kısa Film)

Televizyon

2015 Class (TV Filmi)
2015 Class
2014 First
2018 Rapture (Mini Belgesel Dizi)
2018 Grown-ish

Yapımcı

2016 Hustle vs. Heartache
2013 Drunk and Hot Girls (Kısa Film)
2013 Bruise (Kısa Film)
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 J.A.W. (Kısa Film)
2011 Seraphine (Kısa Film)

Televizyon

2015 Class (TV Filmi)
2015 Class

Senaryo

2016 The Land
2014 The Land of Misfits (Kısa Film) 
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 Process of Elimination (Kısa Film)

Oyuncu

2016 Bushbaby (Kısa Film)
2011 Waltz of the Demon King (Kısa Film - Seslendirme)

Televizyon

2015 Class (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Steven Caple Jr. Fotoğrafları

Portreler