Steven Caple Jr.

Steven Caple Jr.

Steven Caple Jr.
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.02.1988

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Baldwin Wallace University ve University of Southern California mezunudur. The Land (2016), A Different Tree (2014)  ve Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2016 Bushbaby (Kısa Film)
2011 Waltz of the Demon King (Kısa Film - Seslendirme)

Televizyon

2015 Class (TV Filmi)

Yönetmen

2022 Transformers: Canavarların Yükselişi
2018 Creed II - Efsane Yükseliyor
2017 Machine Gun Kelly: Depoman (Kısa Video)
2016 The Land
2014 Engage the Vision (Kısa Film)
2014 The Land of Misfits (Kısa Film)
2014 A Different Tree (Kısa Film)
2013 Directing Sample (Kısa Film)
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 Process of Elimination (Kısa Film)

Televizyon

2018 Rapture (Mini Belgesel)
2018 Grown-sih
2015 Class (TV Filmi)
2015 Class
2014 First

Yapımcı

2016 Hustle vs. Heartache
2013 Drunk and Hot Girls (Kısa Film)
2013 Bruise (Kısa Film)
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 J.A.W. (Kısa Film)
2011 Seraphine (Kısa Film)

Televizyon

2015 Class (TV Filmi)
2015 Class

Senaryo

2022 Transformers: Canavarların Yükselişi
2016 The Land
2014 The Land of Misfits (Kısa Film) 
2012 Prentice-N-Fury's Ice Cream Adventure (Kısa Film)
2011 Process of Elimination (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Steven Caple Jr. Fotoğrafları