Steven Cree

Steven Cree

Steven Cree
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.2.1981

Doğum Yeri: Kilmarnock, İskoçya

İskoç aktör.

Outlaw King (2018), Cesur (2012) ve Outlander (2014) yapımlarıyla tanınmıştır. 29 Mayıs 2016 tarihinden beri Kahleen Crawford ile evlidir.

Filmografi

2019 Terminator: Dark Fate
2018 The Little Princess (Kısa Film)
2018 Outlaw King
2018 2036 Origin Unknown (Seslendirme)
2018 The Titan
2017 The Escape (Kısa Film)
2017 Churchill
2016 Brotherhood
2015 The Rat King (Kısa Film)
2015 51 Degrees North
2015 Parti Savaşları
2015 Swung
2014 Malefiz
2014 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2013 Fish Love (Kısa Film)
2013 National Theatre Live: Macbeth
2013 Having You
2012 The Knot
2012 Tower Block
2012 Cesur (Seslendirme)
2012 John Carter: İki Dünya Arasında
2011 The Swarm (Kısa Film)
2011 Öbür Dünyadan
2010 Rojin (Kısa Film)
2010 Huge
2010 4.3.2.1.
2009 Closing Doors (Kısa Film)
2009 Vivaldi, the Red Priest

Televizyon

2019 Cobra
2019 MotherFatherSon
2018 Outlander
2018 Kiri (Mini Dizi)
2016 Silent Witness
2015 Hoff the Record
2015 The Musketeers
2014 Atlantis
2014 Shetland
2014 Marvellous
2013 Die schöne Spionin
2012 Vera
2012 Lip Service
2010 Misfits
2010 Identity (Mini Dizi)
2007 Doctors
2006 Dream Team
2006 Holby City
2003 Bad Girls
2001 G Force

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 Forza Horizon 4
2016 Battlefield 1
2013 Ryse: Son of Rome

Görev Aldığı Yapımlar

Steven Cree Fotoğrafları