Steven Hauck

Steven Hauck

Steven Hauck
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.9.1959

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Steven DeFord Hauck'tur. İlk kez 2008 yılında TV dizisi Law & Order: Criminal Intent'de ekranlarda göründü. Sinemada ise rol aldığı ilk film 2008 yapımı Tabitha's Aquarium kısa filmidir. İlk uzun metraj filmi ise 2011 yapımı Almost Perfect filmidir. Ama asıl tanınırlığı 2013 yapımı Oldboy filmindeki Arthur Pryce karakteriyle olmuştur.

Filmografi

2019 Meet Me in a Happy Place
2018 The Miseducation of Cameron Post
2018 Sweet Darling
2018 Radium Girls
2018 Options (Kısa Film)
2018 Ocean's Eight
2017 The Eyes
2017 Born Guilty
2016 Hard Sell
2016 Gizli Güzellik
2015 The Challenger
2015 The King's Pawn (Kısa Film)
2015 Old 37
2014 İnanilmaz Örümcek-Adam 2
2014 Da Sweet Blood of Jesus
2013 Oldboy
2013 Muhammed Ali: Büyük Kavga
2012 The Louder the Better (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Pretty (Kısa Film)
2011 Decent Men (Kısa Film)
2011 What Happens Next
2011 Almost Perfect
2009 Grey (Kısa Film)
2008 Wynnwood Lane (Kısa Video Filmi)
2008 Tabitha's Aquarium (Kısa Film)

Televizyon

2018 Gotham
2018 Dietland
2017 The Marvelous Mrs. Maisel
2017 The Get Down
2017 She's Gotta Have It
2017 Madam Secretary
2017 Law & Order: Special Victims Unit
2016 Younger
2016 The Blacklist
2016 Mr. Robot
2016 Deadbeat
2016 BrainDead
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt
2015 That Reminds Me...
2015 I Love You... But I Lied
2014 The Good Wife
2014 The Americans
2014 Black Box
2014 Alpha House
2013 Elementary
2012 Dedikoducu Kız
2012 Boardwalk Empire
2012 30 Rock
2011 How to Make It in America
2009 All My Children
2008 Law & Order: Criminal Intent

Görev Aldığı Yapımlar

Steven Hauck Fotoğrafları