Steven S. DeKnight

Steven S. DeKnight

Steven S. DeKnight
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 8.4.1964

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Smallville, Buffy the Vampire Slayer ve Angel yapımlarıyla tanınır. Buffy the Vampire Slayer'ın 8. sezonunun çizgi roman serisini yazmış, Joss Whedon'ın TV dizisi Dollhouse'da yapımcı olarak görev almıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Pasifik Savaşı: İsyan (Film)
2015 Daredevil
2009 Dollhouse
2005 Smallville
2003 Angel

Senarist Olarak

2018 Pasifik Savaşı: İsyan (Film)
2015 Daredevil
2013 Spartaküs: Kan ve Kum
2011 Spartakus: Arenanın İlahları (Mini Dizi)
2009 Spartacus: Blood and Sand - Motion Comic
2009 Dollhouse
2004 Smallville
2002 Angel
2002 Buffy the Vampire Slayer
1999 Undressed

Yapımcı Olarak

2016 Travel Boobs
2015 Daredevil
2010 Spartaküs: Kan ve Kum
2011 Spartakus: Arenanın İlahları (Mini Dizi)
2009 Dollhouse
2007 Viva Laughlin
2007 Smallville
2004 Angel

Oyuncu Olarak

2016 Travel Boobs

Görev Aldığı Yapımlar

Steven S. DeKnight Fotoğrafları

Steven S. DeKnight İle İlgili Haberler

Portreler