Süheyl Uygur

Süheyl Uygur

Süheyl Uygur
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1958

Doğum Yeri: Samsun, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. 

Tiyatro oyuncuları Nejat ve Nejla Uygur'un oğludur. Kardeşi Behzat Uygur ile 15 yılı aşkın bir süre Şahane Pazar programını sundular ve Türk televizyonculuk tarihinde efsane reytingler elde ettiler.

Ayrıca Abdülkadir ve Kötü şarkı isimli 2 tane besteleri vardır. Burçin Orhon'la evlidir ve Ayşe ve Zeynep isimlerinde iki kız çocukları vardır.

Filmografi

2018 Bende Kal
2002 Yeşil Işık

Televizyon

2009 Altın Kızlar
2005 Haylaz Babam
2002 Çekirdek Aile
2001 Herşey Oğlum İçin (TV Filmi)
2000 Dadı
1999 Uzaydan Adam Çıkmaz

TV Şovları

2011 Kaç Para
2008 Şans Kapıdan Bakınca
2005 Ha Babam De Babam Show
1998 Şahane Pazar

Görev Aldığı Yapımlar

Süheyl Uygur Fotoğrafları

Süheyl Uygur Haberleri

Portreler