Suki Waterhouse

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.1.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz model ve oyuncu.

Tam adı Alice Suki Waterhouse'dur. Annesi Elizabeth hemşire ve babası Norman ise plastik cerrahtır. Modellik yapmak için 16 yaşındayken eğitimini yarıda bıraktı. İlk kez 2010 yılında Material Girl dizisinde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. İlk uzun metraj tecrübesini ise 2012 yılı yapımı Rachael filmiyle yaşadı.

The Divergent Series: Insurgent (2015), The Bad Batch (2016) ve Billionaire Boys Club (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Carte Blanche (Kısa Film)
2019 Bittersweet Symphony
2019 New York'ta Yağmurlu Bir Gün
2019 Pokémon: Detective Pikachu
2019 Burn
2018 Assassination Nation
2018 Jonathan
2018 Future World
2018 Billionaire Boys Club
2018 Charlie Says
2017 The Girl Who Invented Kissing
2016 Pride and Prejudice and Zombies
2016 Absolutely Fabulous: The Movie
2016 The Bad Batch
2016 Sound of Sun (Kısa Film)
2015 The Divergent Series: Insurgent
2014 Love, Rosie
2012 Rachael (Kısa Film)
2012 Pusher

Televizyon

2018 Into the Dark
2017 The White Princess (Mini Dizi)
2010 Material Girl

Görev Aldığı Yapımlar

Suki Waterhouse Fotoğrafları

Suki Waterhouse Haberleri

Portreler