Süleyman Arda Eminçe

Süleyman Arda Eminçe

Süleyman Arda Eminçe
Kurgu, Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1984

Doğum Yeri: İzmit, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ortaokul ve liseyi Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde okudu. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne tam bursla giriş yaptı. Ailevi nedenlerle yarıda bıraktı. Sonrasında Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden burslu mezun oldu. Ulusal kanalda birçok dizi yanı sıra birçok film ve kısa filmde oyunculuk yaptı.

Filmografi

Yönetmen

2018 Suç Unsuru
2017 Ânmoment (Belgesel)
2016 Yolculuk (Kısa Film)
2015 Denizatı (Kısa Film)
2014 Doğuda Kaybetmek (Kısa Film)
2014 Göğe Duranlar (Kısa Film)

Senaryo

2018 Suç Unsuru

Yapımcı

2018 Suç Unsuru
2017 Ânmoment (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Suç Unsuru, The Element of Crime, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Kurgu, Oyuncu

Süleyman Arda Eminçe Fotoğrafları

Süleyman Arda Eminçe Haberleri

Portreler