Süleyman Kabaali

Süleyman Kabaali

Süleyman Kabaali
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.10.1983

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

Selçuk Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Filmografi

2017 Kaos
2017 Bölük
2017 Ay Lav Yu Tuu
2017 Alem-i Cin
2016 Mezeci Çırağı
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler
2016 Helak: Kayıp Köy
2012 Seninki Kaç Para

Televizyon

2017 Kervan (TV Filmi)
2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2015 Kiraz Mevsimi
2014 Emanet
2013 Muhteşem Yüzyıl
2013 Galip Derviş
2012 Kötü Yol
2008 Tek Türkiye

Görev Aldığı Yapımlar

Süleyman Kabaali Fotoğrafları

Süleyman Kabaali İle İlgili Haberler

Portreler