Sunil Grover

Sunil Grover

Sunil Grover
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.8.1977

Doğum Yeri: Mandi Dabwali, Hindistan

Hindistanlı komedyen ve oyuncu.

Kariyerine ilk başladığı yıllarda Surendra Grover ismini kullanıyordu. Panjab Chandigarh Üniversitesi Tiyatro Bülümü'nde yüksek lisansını tamamladı. Ghajini (2008), Gabbar is Back (2015) ve Bharat (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The B Grade
2019 Bharat
2018 Pataakha
2017 Coffee with D
2016 Baaghi
2016 Vaisakhi List
2015 Gabbar is Back
2014 Heropanti
2013 Zila Ghaziabad
2008 Ghajini
2008 Mumbai Cutting
2006 Family: Ties of Blood
2005 Insan
2002 The Legend of Bhagat Singh
1998 Pyaar To Hona Hi Tha

Televizyon

2019 Kanpur Waale Khuranas
2018 Jio Dhan Dhana Dhan
2017 The Kapil Sharma Show
2016 Comedy Nights with Kapil
2013 Comedy Circus
2011 Comedy Ka Maha Muqabala
2010 Comedy Circus Ka Jadoo
2010 Laugh India Laugh
2010 Gutur Gu

Görev Aldığı Yapımlar

Sunil Grover Fotoğrafları

Sunil Grover Haberleri

Portreler