Sunny Suljic

Sunny Suljic

Sunny Suljic
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.8.2005

Doğum Yeri: Roswell, ABD

ABD'li aktör.

2015 yılı yapımı 1915 filminde canlandırdığı Gabriel ve 2017 yılı yapımı The Killing of a Sacred Deer filminde canlandırdığı Bob karakterleriyle tanınmıştır. Ayrıca 2018 yılı yapımı God of War video oyununda Kratos'un oğlu Atreus karakterini seslendirdi.

Filmografi

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
2018 Mid90s
2018 The House with a Clock in Its Walls
2017 The Killing of a Sacred Deer
2015 1915
2015 The Unspoken
2013 Ruined (Kısa Film)

Televizyon

2016 Shady Neighbors (TV Filmi)
2014 Criminal Minds

Video Oyunu

2018 God of War (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Sunny Suljic Fotoğrafları

Sunny Suljic Haberleri