Suranne Jones

Suranne Jones

Suranne Jones
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.8.1978

Doğum Yeri: Oldham, İngiltere

İngiliz aktris, senarist ve yapımcı.

Gerçek adı Sarah Anne Jones'tur. Doctor Foster (2015), Scott & Bailey (2011) ve Coronation Street (1960) filmleriyle tanınmıştır. 2015 yılından beri Laurence Akers'le evlidir ve 1 çocuk annesidir.

Filmografi

2017 Yılbaşı Sürprizi
2012 Broken Hearts
2009 Love and a Long Shot
2004 Punch (Kısa Film)

Televizyon

2019 Gentleman Jack
2018 Save Me
2018 Vanity Fair (Mini Dizi)
2017 Doctor Foster
2017 Brian Pern: A Tribute (TV Filmi)
2016 Scott & Bailey
2016 The Life of Rock with Brian Pern
2014 A Touch of Cloth
2014 The Crimson Field (Mini Dizi)
2013 Playhouse Presents
2013 Lawless (TV Filmi)
2012 The Secret of Crickley Hall (Mini Dizi)
2011 Doctor Who
2010 Five Days
2010 Single Father (Mini Dizi)
2009 The Sarah Jane Adventures
2009 Unforgiven (Mini Dizi)
2008 Harley Street
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV Filmi)
2006 Strictly Confidential
2006 Vincent
2005 Celebrate 'Oliver!' (TV Filmi)
2004 Coronation Street
2004 Children in Need
1999 My Wonderful Life
1998 City Central

Senaryo

2016 Scott & Bailey

Yapımcı

2017 Doctor Foster
2016 Scott & Bailey

Görev Aldığı Yapımlar

Suranne Jones Fotoğrafları