Suzan Aksoy

Suzan Aksoy

Suzan Aksoy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.12.1956

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. 12 yıl Kenter Tiyatrosu'nda çalıştı. Uzun yıllardır Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda çalışmaktadır. Daha çok Şaşıfelek Çıkmazı, Nasıl Evde Kaldım ve Çemberimde Gül Oya dizilerindeki rolleriyle tanınır.

Filmografi

2020 Kendi Yolumda
2020 Şahane Hayaller
2020 Bizim Semtin Çocukları
2019 Geçmiş Olsun
2017 Cenaze İşleri
2016 Benim Adım Feridun
2015 Tabula Rosa
2015 Evlenmeden Olmaz
2014 Çarşı Pazar
2010 Çınar Ağacı
2008 Aşk Tutulması
2007 Hayattan Korkma
2006 İade-i Ziyaret (Kısa Film)
2005 2 Süper Film Birden
1993 Tersine Dünya
1984 Fahriye Abla

Televizyon

2019 Şevkat Yerimdar
2018 Anamız Var (TV Filmi)
2015 Acil Servis
2014 Ruhumun Aynası
2013 Bir Yastıkta
2012 Eve Düşen Yıldırım
2010 Hanımeli Sokağı
2009 Kış Masalı
2008 Baba Ocağı
2007 Ters Yüz
2006 Yaprak Dökümü
2006 Sırça Köşk
2006 Ezo Gelin
2006 Ahh İstanbul
2006 29-30
2005 Ödünç Hayat
2005 Yolculuk (TV Filmi)
2005 Tombala (TV Filmi)
2005 Kısmet
2005 Körfez Ateşi (Seslendirme)
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Canım Benim
2003 Aşk Olsun
2002 Yaz Gülü
2001 Nasıl Evde Kaldım
2000 Dolap Beygiri
2002 Ayrılsak da Beraberiz
1999 Aile Bağları
1999 5 Maymun Çetesi
1997 Yangın Ayşe
1996 Şaşıfelek Çıkmazı
1995 Muhteşem Zango
1993 Süper Baba
1993 Hastane
1991 Aile Bağları
1988 Uğurlugiller
1986 Çalıkuşu

Ödülleri

2017 22. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Benim Adım Feridun


Görev Aldığı Yapımlar

Suzan Aksoy Fotoğrafları

Suzan Aksoy Haberleri