Suzanne von Borsody

Suzanne von Borsody

Suzanne von Borsody
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.9.1957

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman aktris. 

Mini diziler 2000 yapımı Jahrestage ve 1979 yapımı Beate S. ile 1998 yapımı Koş Lola ve 2003 yapımı Der Puppengräber filmleriyle tanınmıştır. Borsody 2002 yapımı Robert Atzorn ile beraber yer aldığı Nicht ohne deine Liebe ile de güçlü bir oyunculuk sergilemiştir. Oyuncu Rosemarie Fendel'in kızıdır.

Filmografi

2019 So weit das Meer
2018 Küçük Cadı
2017 Leanders letzte Reise
2017 Die Pfefferkörner und der Fluch des Schwarzen Königs
2016 Kollowalla
2013 Hannas Reise
2013 Hanni & Nanni 3
2013 Dead
2013 Ein schmaler Grat
2012 Hanni & Nanni 2
2010 Hanni & Nanni
2006 Joy Division
2005 Geliebter Alltag (Kısa Film)
2003 Baltic Storm
2003 Mensch Mutter
2003 Der Puppengräber
2002 Mask Under Mask
2001 Leo und Claire
2000 Marlene
1998 ¿Bin ich schön?
1998 Koş Lola
1997 Lunatic (Kısa Film)
1995 Brennendes Herz
1995 Der Flug des Albatros
1994 Z-man's Kinder
1993 Brandnacht
1993 Justiz
1992 Die Liebesreise des Herrn Matzke
1988 Fifty Fifty

Televizyon

2017 Der Mordanschlag (Mini Dizi)
2017 Über Land
2017 Willkommen bei den Honeckers (TV Filmi)
2016 Drei Väter sind besser als keiner (TV Filmi)
2016 Ein Sommer in Florida (TV Filmi)
2016 Die Informantin (TV Filmi)
2016 Die letzte Reise (TV Filmi)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV Filmi)
2014 Männertreu (TV Filmi)
2014 Utta Danella
2013 SOKO München
2013 Das Mädchen mit dem indischen Smaragd
2013 Arnes Nachlass (TV Filmi)
2013 Stolberg
2012 Der Kriminalist
2012 Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV Filmi)
2012 Der Meineidbauer (TV Filmi)
2011 Der Chinese (TV Filmi)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV Filmi)
2009 Rapunzel (TV Filmi)
2009 Ein geheimnisvoller Sommer (TV Filmi)
2009 Schicksalstage in Bangkok (TV Filmi)
2009 Entführt (TV Filmi)
2008 Schlaflos in Oldenburg (TV Filmi)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV Filmi)
2008 Grimm's Finest Fairy Tales: The Farmer's Daughter (TV Filmi)
2007 Starting Over (TV Filmi)
2007 Späte Aussicht (TV Filmi)
2007 Der Sonnenhof (TV Filmi)
2007 Das zweite Leben (TV Filmi)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV Filmi)
2006 Eine Liebe in Königsberg (TV Filmi)
2006 Rosa Roth
2005 Margarete Steiff (TV Filmi)
2005 Der zweite Blick (TV Filmi)
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV Filmi)
2005 Bella Block
2005 Liebe hat Vorfahrt (TV Filmi)
2004 Ein einsames Haus am See (TV Filmi)
2004 Zwischen Liebe und Tod (TV Filmi)
2004 Donna Leon
2004 Außer Kontrolle (TV Filmi)
2003 Gestern gibt es nicht (TV Filmi)
2003 Die Geisel (TV Filmi)
2003 Die Cleveren
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV Filmi)
2002 Davon stirbt man nicht (TV Filmi)
2002 Sesamstraße
2002 Lilly unter den Linden (TV Filmi)
2001 Wie buchstabiert man Liebe? (TV Filmi)
2001 Der Held an meiner Seite (TV Filmi)
2001 Zwei unter einem Dach (TV Filmi)
2000 Jahrestage (Mini Dizi)
2000 Eine Handvoll Glück (TV Filmi)
2000 Die Geiseln von Costa Rica (TV Filmi)
1999 Stahlnetz
1999 Dunkle Tage (TV Filmi)
1999 Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV Filmi)
1999 Die Mörderin (TV Filmi)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV Filmi)
1998 Schimanski
1998 Zwei Brüder
1997 Frauen morden leichter
1997 Kind zu vermieten (TV Filmi)
1997 The Lost Daughter (TV Filmi)
1997 Meurtre à l'étage (TV Filmi)
1996 Der Alte
1996 Deutschlandlied (Mini Dizi)
1996 Zerrissene Herzen (TV Filmi)
1996 Spitzenleistung (TV Filmi)
1995 Vater wider Willen
1995 Ausweglos (TV Filmi)
1995 Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV Filmi)
1995 Tödliches Geld (TV Filmi)
1995 Visum in den Tod - Die Russenhuren (TV Filmi)
1995 Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV Filmi)
1995 Babyfon - Mörder im Kinderzimmer (TV Filmi)
1995 Wolffs Revier
1995 Frauenarzt Dr. Markus Merthin
1994 Ärzte
1994 Lauras Entscheidung (TV Filmi)
1994 Tod in Miami (TV Filmi)
1994 Nur eine kleine Affäre (Mini Dizi)
1994 Anwalt Abel
1993 Tatort
1993 Polizeiruf 110
1993 König & Consorten (TV Filmi)
1993 Sylter Geschichten
1993 Schulz & Schulz
1991 Die Männer vom K3
1991 Ostkreuz (TV Filmi)
1988 Stadtromanzen (TV Filmi)
1986 Aranka (TV Filmi)
1985 Mütter und Töchter (TV Filmi)
1985 Trziste senzací (Mini Dizi)
1985 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat
1983 Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen
1983 Kontakt bitte...
1980 Das eine Glück und das andere (TV Filmi)
1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (Mini Dizi)
1979 Beate S. (Mini Dizi)
1978 Auf den Hund gekommen (TV Filmi)
1978 Adoptionen (TV Filmi)
1967 Der Mann aus dem Bootshaus (TV Filmi)
1964 Das Kriminalmuseum

Görev Aldığı Yapımlar

Suzanne von Borsody Fotoğrafları