Sveva Alviti

Sveva Alviti

Sveva Alviti
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.7.1984

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan model ve oyuncu. Dalida filmiyle ün yapmıştır.

Filmografi

2014 Dalida
2014 Cam Girl
2013 Borderline (Kısa Film) 
2011 Between Ethyl and Regular (Kısa Film) 
2011 Alice (Kısa Film) 
2010 La mia casa è piena di specchi (TV Filmi)

Televizyon

2017 Même le dimanche
2017 Le grand journal de Canal+ (Belgesel)
2017 Vivement dimanche prochain

Görev Aldığı Yapımlar

Sveva Alviti Fotoğrafları

Sveva Alviti İle İlgili Haberler