Sveva Alviti

Sveva Alviti

Sveva Alviti
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.7.1984

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan model ve oyuncu.

Dalida (2016), Lukas (2018) ve Dangerous Lies Vol. 1 (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Tra le onde
2018 Lukas
2018 Restiamo amici
2018 Love Addict
2017 Dangerous Lies Vol. 1
2016 Dalida
2014 Cam Girl
2013 Borderline (Kısa Film)
2013 Buongiorno papà
2013 Ameriqua
2011 Between Ethyl and Regular (Kısa Film)
2011 Alice (Kısa Film)
2011 Omago vocis (Kısa Film)

Televizyon

2017 Même le dimanche
2017 Le grand journal de Canal+ (Belgesel)
2017 Vivement dimanche prochain
2010 La mia casa è piena di specchi (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sveva Alviti Fotoğrafları

Sveva Alviti Haberleri

Portreler