Swann Arlaud

Swann Arlaud

Swann Arlaud
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1981

Doğum Yeri: Hauts-de-Seine, Fransa

Fransız oyuncu.

Petit paysan (2017), Yüzleşme (2018) ve Les émotifs anonymes (2010) filmleriyle tanınmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra cast direktörlüğü de yapmaktadır. Ayrıca 2018 yılı yapımı Venerman isimli kısa filmin senarist ve yönetmenliğini üstlenmiştir.

Filmografi

2020 Comment je suis devenu super-héros
2019 The Atomic Journey (Kısa Film)
2019 Perdrix
2019 Les hirondelles de Kaboul (Seslendirme)
2019 Exfiltrés
2018 Yüzleşme
2018 Venerman (Kısa Film)
2018 Un beau voyou
2017 Petit Paysan
2017 Gros chagrin (Kısa Film)
2016 Son
2016 Une vie
2016 La prunelle de mes yeux
2016 Goliath (Kısa Film)
2016 Baden Baden
2015 Elixir
2015 Ne Yerde Ne Gökte
2015 Les anarchistes
2015 La dernière ballade (Kısa Film)
2014 Bouboule
2014 Bon rétablissement !
2013 Nous sommes tous des êtres penchés (Kısa Film)
2013 Lazare (Kısa Film)
2013 Chat (Kısa Film)
2013 Alibi (Kısa Film)
2013 Adalet İçin
2012 Une place (Kısa Film)
2012 L'homme qui rit
2012 Crawl
2011 Ne nous soumets pas à la tentation
2011 Kadınlar
2011 Face (Kısa Film)
2011 Alexis Ivanovitch vous êtes mon héros (Kısa Film)
2011 A quoi tu joues (Kısa Film)
2010 Les émotifs anonymes
2010 Les Briques de Sang (Kısa Film)
2010 Karanlık Cennet
2010 İşgal
2010 Belle épine
2010 Adèle'nin Olağanüstü Maceraları
2009 Son Uçuş
2009 Réfractaire
2009 La femme invisible
2009 L'insurgée
2009 Extase
2008 Un coeur simple
2006 Les aristos
2006 Le temps des porte-plumes
2005 Les âmes grises
1994 Bête de scène (Kısa Film)
1992 La révolte des enfants
1987 Jeux d'artifices

Televizyon

2015 En immersion (Mini Dizi)
2015 Paris
2014 Truffaut au présent: Couples (TV Filmi)
2014 Truffaut au présent: Acteurs (TV Filmi)
2013 Meurtres à...
2012 Very Bad Blagues
2012 Palmashow, l'émission
2012 La joie de vivre (TV Filmi)
2011 Xanadu
2010 Les bleus: premiers pas dans la police
2010 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2009 Nicolas Le Floch
2009 Le repenti (TV Filmi)
2008 Paris enquêtes criminelles
2008 Engrenages
2008 Central nuit
2007 Sur le fil
2007 P.J.
2007 Reporters
2006 Femmes de loi
2005 Les monos
2005 L'ordre du temple solaire (TV Filmi)
2005 Groupe flag
2005 D'Artagnan et les Trois Mousquetaires

Yönetmen

2018 Venerman (Kısa Film)

Senaryo

2018 Venerman (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Swann Arlaud Fotoğrafları

Swann Arlaud Haberleri