Sydney Wade

Sydney Wade

Sydney Wade
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.9.2001

Doğum Yeri: Leeds, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Dört yaşındayken aktris oldu. Annesinin tiyatro okulu olan Tonicha Lawrence Academy'ye katıldı. The Damned United (2009), Offside (2015) ve 360 (2011) filmleriyle tanınmıştır. 

Filmografi

2017 Gloves Off
2017 I Kill Giants
2016 Karatavuk
2015 Offside (Kısa Film)
2015 North v South
2011 360
2010 Curio
2009 The Damned United

Televizyon

2017 Creeped Out
2016 Wolfblood
2016 Casualty
2016 Moving On
2014 Happy Valley
2012 Rocket's Island
2012 Bedlam
2012 Sherlock
2011 Doctor Who
2011 Marchlands (Mini Dizi)
2008 The Royal Today
2007 The Royal

Görev Aldığı Yapımlar

Sydney Wade Fotoğrafları

Portreler