Sylvain White

Sylvain White

Sylvain White
Yönetmen

Doğum Tarihi: 12.2.1975

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız asıllı ABD'li yönetmen.

Paris Sorbonne Üniversitesi'nden mezun olmasının ardından Losa Angeles Pomona College'i de bitirdi. The Americans, CSI, Hawaii Five-0, The Following, Person of Interest, Major Crimes ve Sleepy Hollow filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Slender Man
2013 Bring the Love Back (Kısa Film)
2013 The Mark of the Angels - Miserere
2010 The Losers
2007 Stomp the Yard
2006 I'll Always Know What You Did Last Summer
2004 Trois 3: The Escort
2002 Quiet (Kısa Film)

Televizyon

2012 CSI: Miami
2012 Hawaii Five-0
2013 Covert Affairs
2013 Person of Interest
2014 The Mentalist
2014 The Originals
2015 The Following
2015 Major Crimes
2015 Scorpion
2016 Sleepy Hollow
2017 Lethal Weapon
2017 The Americans

Yapımcı Olarak

2013 Bring the Love Back (Kısa Film)
2013 The Mark of the Angels - Miserere
2009 Walled In

Senarist Olarak

2011 Faces in the Crowd

Görev Aldığı Yapımlar

Sylvain White Fotoğrafları

Portreler