Sylvia Hoeks

Sylvia Hoeks

Sylvia Hoeks
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.1983

Doğum Yeri: Maarheeze, Hollanda

Hollandalı aktris.

Tam adı Sylvia Gertrudis Martyna Hoeks'tir. Duska (2007), Overspel (2011), Bloedverwanten (2010), Tirza (2010) ve Oss Çetesi (2011) filmleriyle tanınmıştır. Tirza (2010) ve Oss Çetesi (2011) filmleri ile 'Altın Film' (Golden Film) ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Sylvia Kristel Biopic
2018 All the Devil's Men
2018 Örümcek Ağındaki Kız
2017 Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Renegades
2017 Whatever Happens
2017 Follow Me Down (Kısa Film)
2014 All Those Sunflowers (Kısa Film)
2013 Bro's Before Ho's
2013 La migliore offerta
2012 Het Meisje en de Dood
2012 Vatertage - Opa über Nacht
2011 Oss Çetesi
2010 Dominique (Kısa Film)
2010 X-Ray Eyes (Kısa Video)
2010 The Story of John Mule (Kısa Film)
2010 Het bezoek (Kısa Film)
2010 Tirza
2009 Caresse (Kısa Film)
2009 De storm
2009 Nederlands Film Festival: Commercial 2009 (Kısa Video)
2008 Tiramisu
2008 Eis frei (Kısa Film)
2007 Duska
2005 Frankie

Televizyon

2016 Berlin Station
2015 Overspel
2014 Bloedverwanten
2013 t Schaep met de 5 pooten
2009 Vuurzee
2009 Life Is Beautiful (TV Filmi)
2009 Taartman (TV Filmi)
2007 Basilicum & Brandnetels (Kısa Film)
2006 Gooische vrouwen
2005 Staatsgevaarlijk (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sylvia Hoeks Fotoğrafları

Portreler