Sylvia Hoeks

Sylvia Hoeks

Sylvia Hoeks
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.1983

Doğum Yeri: Maarheeze, Hollanda

Hollandalı aktris. Tam adı Sylvia Gertrudis Martyna Hoeks'tir.

Tirza (2010) ve De Bende van Oss (2011) filmleri ile 'Altın Film' (Golden Film) ödülünü kazandı.

Filmografi

2017 Whatever Happens
2017 Renegades
2017 Blade Runner 2049
2013 The Best Offer
2013 Bros Before Hos
2012 The Girl and Death
2011 The Gang of Oss
2010 Tirza
2009 The Storm
2007 Duska

Görev Aldığı Yapımlar

Sylvia Hoeks Fotoğrafları

Portreler