Taavi Eelmaa

Taavi Eelmaa

Taavi Eelmaa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.6.1971

Doğum Yeri: Tallinn, Estonya

Estonyalı aktör.

Aleksander Eelmaa ve Reet Eelmaa'nın oğludur. Tallinn'de doğup büyümüştür. Taavi Eelmaa, 1996 yılında Estonya Müzik ve Tiyatro Akademisi'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra, Tallinn'deki Estonya Drama Tiyatrosu'nda ve 2002'den bugüne Tallinn'deki Von Krahl Tiyatrosunda altı yıl çalıştı.

Kass kukub käppadele (1999), Tabamata ime (2006) ve 60 Seconds of Solitude in Year Zero (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Portugal
2017 November
2016 Päevad, mis ajasid segadusse
2015 Roukli
2015 Hannes Blank (Kısa Film)
2013 Diamantes negros
2013 The Arbiter
2012 Ussinuumaja (Kısa Film)
2012 Puhdistus
2011 Idioot
2009 Mis Su nimi on? (Kısa Film)
2009 Püha Tõnu kiusamine
2008 Veresidemed (Video Kısa Film)
2008 De l’autre côté
2008 Mälestuste maja (Kısa Film)
2007 Kuhu põgenevad hinged
2007 Georg
2007 Sügisball
2006 Kuldrannake
2006 Ruudi
2006 Tabamata ime
2006 Tühirand (Kısa Film)
1999 Kass kukub käppadele
1999 Lurjus
1999 Kõrbekuu (Kısa Film)
1998 Libarebased ja kooljad (Kısa Film)

Televizyon

2012 Helsingin herra
2007 Ohtlik lend
2006 Meeletu (TV Filmi)
2006 Kelgukoerad

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kasım, November, 2017, Oyuncu

Taavi Eelmaa Fotoğrafları

Portreler