Tahar Rahim

Tahar Rahim

Tahar Rahim
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.7.1981

Doğum Yeri: Belfort, Fransa

Cezayir asıllı Fransız oyuncu.

University Paul Valery of Montpellier'de drama eğitimi aldı. Yeraltı Peygamberi (2009), Geçmiş (2013) ve Kara Altın (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Prisoner 760
2019 Yabancıların Nezaketi
2019 Gloomy Eyes (Video)
2018 Joueurs
2018 Mary Magdalene
2017 Le prix du succès
2016 Le secret de la chambre noire
2016 Kesişen Hayatlar
2016 I Saved My Belly Dancer (Kısa Video
2015 Les anarchistes
2014 Yeni Yıl Macerası
2014 Hayatımın Şansı
2014 Kesik
2013 Gibraltar
2013 Grand Central
2013 Geçmiş
2012 À perdre la raison
2011 Kara Altın
2011 Love and Bruises
2011 Özgür Adamlar
2011 Kartal
2010 You Never Left (Kısa Film)
2009 Yer Altı Peygamberi
2007 İçerde
2006 The 9/11 Commission Report

Televizyon

2020 The Serpent (Mini Dizi)
2020 The Eddy
2018 The Looming Tower (Mini Dizi)
2015 The Last Panthers (Mini Dizi)
2012 Bref
2007 La commune

Görev Aldığı Yapımlar

Tahar Rahim Fotoğrafları

Tahar Rahim Haberleri

Portreler


Vizyondakiler