Taissa Farmiga

Taissa Farmiga

Taissa Farmiga
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.8.1994

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris.

İlk film tecrübesini ablası Vera Farmiga'nın yönettiği Higher Ground filminde Corinne isimli karakteri canlandırarak elde etti. Daha sonra FX televizyonunun dizilerinden olan American Horror Story'de yer aldı. Buradaki başarılarından sonra Mindscape ve The Bling Ring filmlerinde rol almayı başardı.

Filmografi

2019 The Mule
2018 What They Had
2018 The Long Dumb Road
2018 The Nun
2018 We Have Always Lived in the Castle
2017 Teen Titans: The Judas Contract (Seslendirme)
2016 In a Valley of Violence
2016 Justice League vs. Teen Titans (Seslendirme)
2016 Rules Don't Apply
2015 The Final Girls
2015 6 Years
2015 Share (Kısa Film)
2014 Jamesy Boy
2013 The Bling Ring
2013 At Middleton
2013 Anna
2011 Higher Ground

Televizyon

2018 American Horror Story: Apocalypse
2016 American Horror Story: Roanoke
2015 Wicked City
2013 American Horror Story: Coven
2011 American Horror Story: Murder House

Tiyatro

2016 Buried Child

Görev Aldığı Yapımlar

Taissa Farmiga Fotoğrafları

Taissa Farmiga Haberleri

Portreler