Tansel Öngel

Tansel Öngel

Tansel Öngel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.9.1976

Doğum Yeri: kilis, Türkiye

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.

2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca 'Alvise Gritti' rolünü oynayanh oyuncu 'Yaz'ın Öyküsü' adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Bizim Köyün Şarkısı
2016 Babamın Kanatları
2015 Son Mektup
2014 Mucize
2011 Dekupe (Kısa Film)

Televizyon

2016 Kanıt: Ateş Üstünde
2015 Yaz'ın Öyküsü
2013 Benim İçin Üzülme
2011 Muhteşem Yüzyıl
2010 Kılıç Günü
2010 Geniş Aile
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2007 Elveda Derken
2006 Kaybolan Yıllar
2005 Güz Yangını
2004 Uy Başuma Gelenler
2004 Kısmet (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tansel Öngel Fotoğrafları

Tansel Öngel Haberleri

Portreler