Tao Zhao

Tao Zhao

Tao Zhao
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.1.1977

Doğum Yeri: Taiyuan, Çin

Çinli oyuncu.

Shan he gu ren (2015), Io sono Li (2011) ve Kül En Saf Beyazdır (2018) filmleriyle tanınmıştır. Pekin Dans Akademisi Halk Dansları bölümü mezunudur. 2012 yılında yönetmen Zhangke Jia ile evlenmiştir.

Filmografi

2018 Kül En Saf Beyazdır
2017 Where Has the Time Gone?
2015 Shan he gu ren
2015 Smog Journeys (Kısa Film)
2013 Günahın Dokunuşu
2011 Io sono Li
2010 Better Life
2009 Shi nian (Kısa Video)
2008 Heshang aiqing (Kısa Film)
2008 Dada
2008 Er shi si cheng ji
2007 Women de shi nian (Kısa Film)
2006 San xia hao ren
2004 Yalan Dünya
2002 Ren xiao yao
2000 Zhantai

Görev Aldığı Yapımlar

Tao Zhao Fotoğrafları

Portreler