Tara Reid

Tara Reid

Tara Reid
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.11.1975

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Tara Donna Reid'dir. Kariyerine 6 yaşındayken TV oyun programı olan Child's Play ile başladı. Aynı yıllarda çeşitli reklamlarda rol aldı. The Big Lebowski filminde canlandırdığı Bunny Lebowski rolüyle tanınmıştır. Ancak asıl şöhretine Amerikan Pastası filminde kavuşmuştur.

Filmografi

2019 The Fifth Boro
2019 Art of the Dead
2018 Andy the Talking Hedgehog
2018 Bennett's Song
2018 Ouija House
2018 Worthless
2017 A Second Chance
2017 Dark Ascension
2017 Party Bus to Hell
2016 Tie the Knot
2014 Charlie's Farm
2014 Felekten Açlık Oyunları
2012 Last Call
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2011 The Fields
2011 The Big Lebowski 2 (Kısa Film)
2008 Senior Skip Day (Video)
2008 Clean Break
2007 7-10 Split
2007 If I Had Known I Was a Genius
2006 Incubus
2005 The Crow: Wicked Prayer
2005 Silent Partner
2005 Karanlıkta Tek Başına
2004 Knots
2003 Patronun Kızı
2003 Devil's Pond
2003 JC Chasez: Blowin' Me Up, with Her Love (Kısa Video)
2002 Van Wilder
2001 Amerikan Pastası 2
2001 Çılgın Konuklar
2001 Josie and the Pussycats
2000 Dr. T ve Kadınları
1999 Body Shots
1999 Amerikan Pastası
1999 Seks Oyunları
1998 Around the Fire
1998 Gerçek Efsaneler
1998 I Woke Up Early the Day I Died
1998 Girl
1998 The Big Lebowski
1987 A Return to Salem's Lot

Televizyon

2018 The Last Sharknado: It's About Time (TV Filmi)
2017 A Royal Christmas Ball (TV Filmi)
2017 Sharknado 5: Global Swarming (TV Filmi)
2017 Trailer Park Shark (TV Filmi)
2016 Sharknado 4: The 4th Awakens (TV Filmi)
2016 Noches con Platanito
2015 Sharknado 3: Oh Hell No! (TV Filmi)
2014 Sharknado 2: The Second One (TV Filmi)
2013 Sharknado (TV Filmi)
2013 Lemon La Vida Loca
2008 Vipers (TV Filmi)
2005 Hitched (TV Filmi)
2005 Scrubs
2004 Quintuplets
2000 G vs E
1999 What We Did That Night (TV Filmi)
1996 California Dreams
1995 Days of Our Lives
1994 Saved by the Bell: The New Class

Görev Aldığı Yapımlar

Tara Reid Fotoğrafları

Tara Reid Haberleri