Tara Reid

Tara Reid

Tara Reid
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.11.1975

Doğum Yeri: Wyckoff, New Jersey, ABD

ABD'li aktris. 

Tara Reid kariyerine 6 yaşındayken TV oyun programı olan Child's Play ile başladı. Çocukken McDonald's, Crayola, Jell-O gibi reklamlarda rol aldı. The Big Lebowski adlı filmdeki Bunny Lebowski rolüyle kendisini tanıyanlar olsa da esas şöhretini getiren filmi Amerikan Pastası olmuştur.

Filmografi
A Return to Salem's Lot (1987) .... Amanda
Saved by the Bell: The New Class (1987) (1 bölüm) .... Sandy
Days of Our Lives (1995) (5 bölüm) .... Ashley
California Dreams (1996) (1 bölüm) .... Sarah
The Big Lebowski (1998) .... Bunny Lebowski
Girl (1998) .... Cybil
Touched by an Angel (1998) .... bilinmiyor
I Woke Up Early the Day I Died (1998) .... Prom Queen / Nightclub Bartender
Urban Legend (1998) .... Sasha Thomas
Cruel Intentions (1999) .... Marci Greenbaum
Around the Fire (1999) .... Jennifer
Amerikan Pastası (film, 1999) (1999) .... Victoria 'Vicky' Lathum
Body Shots (1999) .... Sara Olswang
Dr. T & the Women (2000) .... Connie
Just Visiting (2001) .... Angelique
Josie and the Pussycats (2001) .... Melody Valentine
Amerikan Pastası 2 (2001 film) (2001) .... Victoria 'Vicky' Lathum
National Lampoon's Van Wilder (2002) .... Gwen Pearson
Devil's Pond (2003) .... Julianne
My Boss's Daughter (2003) .... Lis Taylor
Knots (2004) .... Emily
Scrubs (2003-2005) (11 bölüm) .... Danni Sullivan
Alone in the Dark (2005) .... Aline Cedrac
The Crow: Wicked Prayer (2005) .... Lola Byrne
Silent Partner (2005) .... Dina
Incubus (2006) .... Jay
If I Had Known I Was a Genius (2007) .... Stephanie
7-10 Split/Strike (2007) .... Lindsay / Lil Reno
Senior Skip Day (2008) .... Ellen Harris
Clean Break/Unnatural Causes (2008) .... Julia McKay
Vipers (2008) .... Nicky Swift
Land of Canaan (2009) .... Amy
The Beautiful Outsiders (2009) .... Bilinmiyor
The Fields (2011) (çekim aşamasında) (oynayacağı söyleniyor)
Amerikan Pastası Dönüş (2013 film) (2013) .... Victoria 'Vicky' Lathum

Görev Aldığı Yapımlar

Tara Reid Fotoğrafları

Tara Reid Haberleri

Portreler