Tarek Boudali

Tarek Boudali

Tarek Boudali
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.11.1979

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Gönül Avcısı (2010), Babysitting (2014) ve Paris à tout prix (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mon brillantissime divorce
2017 Épouse-moi mon pote (Ayrıca Senarist ve Yönetmen)
2017 Alibi.com
2015 Babysitting 2
2014 Babysitting (Ayrıca Senarist)
2013 Paris à tout prix
2010 L'Italien
2010 Gönül Avcısı

Televizyon

2016 En Famille
2015 Peplum

Görev Aldığı Yapımlar

Tarek Boudali Fotoğrafları